.

FRAGT fr 39:-DKK - HURTIGE LEVERINGER - BREDT UDVALG

Sådan laver du italiensk pasta fra bunden

Har du altid ønsket at lære at lave italiensk pasta fra bunden? Nå, du bliver måske overrasket over at høre, at det er meget nemmere, end du tror. Alt du behøver er nogle enkle ingredienser og de rigtige tricks. Heldigvis kan vi hjælpe dig med begge dele.

I dag deler vi en simpel trin-for-trin opskrift på, hvordan man laver pasta derhjemme - på italiensk vis. Uanset om du vil imponere din familie eller pifte din næste middagsdate op, er du sikker på at få arbejdet gjort med at lave en al dente italiensk pasta fra bunden.

Trin 1: Saml dine pastaingredienser

Gode ​​nyheder - du behøver kun to ingredienser for at lave autentisk italiensk pasta: mel og æg. Kvalitet er dog nøglen til at få den bedste pasta. Hos Saluhall har vi et bredt udvalg af ingredienser af højeste kvalitet til at lave din egen pasta derhjemme.

Til hjemmelavet pasta skal du bruge et godt italiensk mel af høj kvalitet. Når du har dit mel og friske æg, skal du også tage alle de redskaber, du vil bruge. Dette kan omfatte en kagerulle, håndmixer og pastamaskine.

Trin 2: Lav din hjemmelavede pasta

Tilsæt 400 gram mel til arbejdsfladen, lav derefter et hul i midten og knæk forsigtigt 4 æg i hullet. Tilsæt et nip salt, start derefter at piske æggene med en gaffel og bland langsomt melet i blandingen.

Brug derefter hænderne til at blande blandingen helt i en dej og ælt i 10-15 minutter. Når dejen er glat og glat, dækkes den med plastfolie og stilles til side i 20 minutter.

Brug en kagerulle til at flade dejen ud til den ønskede tykkelse. Har du en pastamaskine, så brug den gerne til at få din pastaform. Ellers skærer du bare dejen ud med en kniv i de former du ønsker.

Trin 3: Kog pastaen

Hvis du har tid, så prøv at lade din pasta sidde i 2-3 timer, før du koger den for at få det bedste resultat. Når du er klar til at tilberede din hjemmelavede italienske pasta, så kom den i en gryde med kogende saltet vand i 1-5 minutter. Den nøjagtige tilberedningstid afhænger af tykkelsen af ​​din pasta, så det kan tage nogle forsøg og fejl. Prøv først at koge en nudel som en test for at bestemme det rigtige tidspunkt at tilberede resten af ​​pastaen.

Vil du undlade at lave din egen italienske pasta fra bunden? Gennemse vores samling af kvalitetspastaprodukter for at springe et par trin over for en hurtig og nem middag derhjemme.

Trin 4: Tilsæt saucen

Nu kommer vi til den del, hvor vi taler om mellemvejen. Når du har kogt din pasta, er det tid til at tilføje din yndlingssauce. For at få maksimal smag, prøv at koge din pasta for lidt i et par minutter og derefter færdiggøre den i saucen. Dette hjælper med at indgyde masser af lækker smag i din hjemmelavede pasta uden at overkoge den.

Du kan vælge en let og urte-pestosauce, en cremet og dekadent cacio e pepe-sauce eller andet, du kan ønske dig. Husk at kvalitet er nøglen!

Trin 5: Pynt og server

Tillykke, du har lige lært at lave italiensk pasta fra bunden! På dette tidspunkt er der kun tilbage at fylde din skål pasta med din valgfrie pynt. Dette kan omfatte et par kviste friskkværnet sort peber, en håndfuld revet parmesanost eller nogle basilikumblade. Det er dit valg.

Vi håber, du prøver denne opskrift på hjemmelavet italiensk pasta og nyder endeløse skåle med lækker, frisk pasta! Sørg for at fortælle os, hvad du synes i kommentarerne.