.

FRAGT fr 39:-DKK - HURTIGE LEVERINGER - BREDT UDVALG

Sådan laver du napolitansk pizza som en professionel

Uanset om du er en stor madelsker eller en nybegynder i køkkenet, der gerne vil imponere dine venner, vil denne enkle guide til, hvordan du laver napolitansk pizza som en professionel, få dig til at piske et mesterværk sammen på ingen tid.

Selvom det kræver meget tid og kræfter at lave autentisk italiensk pizza, er det sagtens muligt at lave en pizza derhjemme, der garanterer at tilfredsstille dine smagsløg. Alt du behøver er lidt tid, tålmodighed og selvfølgelig kvalitetsingredienser. Hos Saluhall.se tilbyder vi et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet, så du kan føle dig som en rigtig kok i dit eget hjem.

Pizzaelskere, dette er for dig. Når du først har lært at lave napolitansk pizza derhjemme, har du altid en restaurantværdig ret i baglommen til de lejligheder, hvor du vil vise dig frem for din familie og venner. Lad os nu komme til det gode.

Trin 1: Lav den napolitanske pizzadej
Dejen er den vigtigste del af enhver napolitansk pizza, så sørg for at vælge Tipo 00 mel. Dette er pizzamelet, som italienske restauranter bruger til at lave napolitansk pizza. Husk at du skal lade dejen stå i køleskabet i 24 timer før du laver mad med den, så planlæg derefter.

For at lave napolitansk pizzadej tilsættes 500 gram Tipo 00 mel med 8 gram aktiv tørgær og 1 tsk salt i en skål. Bland, tilsæt derefter 3,5 dl varmt vand og 1 spsk olivenolie. Rør, indtil der er dannet en dej, overfør derefter til en meldrysset overflade og ælt i 7-9 minutter, indtil dejen føles strækbar.

Del dejen i 3 lige store stykker, form hver til en kugle og dæk med et fugtigt håndklæde. Lad dem gære i 1 time, indtil de er blevet dobbelt så store, og læg derefter hver dejkugle i en separat lufttæt beholder og stil i køleskabet i 20-24 timer.

Trin 2: Forbered den hjemmelavede pizzasauce
Start med en dåse San Marzano-tomater af høj kvalitet. Bland med en foodprocessor eller blender og kog derefter over komfuret i en gryde, indtil det har nået den ønskede tykkelse. Smag til med salt og peber efter smag, tag derefter af varmen og stil til side.

Trin 3: Lav din napolitanske pizza
Læg din pizzadej på bordpladen i 30-45 minutter før tilberedning for at bringe den til stuetemperatur. Når du er klar til at lave mad, pudre dejkuglen med mel og begynde at forme ved at trykke ned fra midten og ud mod kanterne. Stræk pizzadejen forsigtigt udad på alle sider, indtil du har formet din pizzabund.

Top forsigtigt pizzabunden med et par spiseskefulde af din tomatsauce, brække derefter stykker af frisk mozzarella med lav fugtighed af og fordel den rundt om pizzaen. Overfør din napolitanske pizza til en 260 ° C ovn og steg i 5-7 minutter.

Trin 4: Pynt og nyd
Når din napolitanske pizza er klar, er det tid til at tilføje pynten. Riv lidt frisk Parmigiano-Reggiano ost jævnt over pizzaen, efterfulgt af et par knækkede basilikumblade og et strejf af højkvalitets olivenolie for at afslutte det.

Nu er det tid til sjov. Klap dig selv på skulderen - du har lavet din første hjemmelavede napolitanske pizza! Skær den i skiver med en pizzaskærer eller spis den hel, som italienerne gør. Så længe du følger denne opskrift, savler du over dit nye yndlingsmåltid!

God appetit!